Helsinki Vartioharju, Tankomäenkatu 7

VALMISTUMISAIKA

7/2017

vuokra alkaen

630 €

Tankovainion Metsäketo – Itä-Helsingin kauneimmat ja laadukkaimmat kodit.

Tankovainio on rauhallinen asuinalue, jonne on hyvät kulkuyhteydet. Aluetta luonnehtivat luonnon- ja merenläheisyys sekä monipuoliset ulkoilumahdollisuudet. Ulko-ovelta bussipysäkille kävelee viidessä minuutissa ja omalla autolla matkaa Helsingin keskustaan on vain parikymmentä minuuttia. Lähikauppa löytyy kävelyetäisyydeltä ja Itäkeskuksen laaja ostos- ja palvelutarjonta kolmen kilometrin päästä.

Asunnoissa on panostettu laatuun. Keittiössä graniittinen pöytätaso, kiiltävä valkoinen kaapisto ja laadukkaat kodinkoneet muodostavat tyylikkään kokonaisuuden. Asunnot on varustettu integroidulla kalusteuunilla ja liesitasolla sekä tyyliin sopivalla astianpesukoneella. Tyylin täydentää lattiassa laadukas lankkulaminaatti. Asunnoissa on reilusti säilytystilaa. Yksiöissä on ranskalainen parveke, muissa asunnoissa on iso lasitettu parveke, joka toimii loistavasti keväästä syksyyn lisähuoneena. Toimivan kokonaisuuden kruunaa tarkkaan mietitty pohjaratkaisu, jossa neliöt on käytetty tehokkaasti hyödyksi tinkimättä tilavuuden tunteesta.

Lenkiltä pääset saunaan taloyhtiön viihtyisään saunatilaan. Tarvittaessa pyykit voit pestä ja kuivata talopesulassa. Ylimääräiset tavarat saat säilöön taloyhtiön alakerrasta löytyviin varastotiloihin, joihin on helppo kulku suoraan pääsisäänkäynniltä. Viereisen talon pohjakerroksessa on yhteinen kerhotila, jossa voit viettää vaikka syntymäpäiväjuhlia.

Tänne ovat tervetulleita myös lemmikit. Pyydämme ilmoittamaan lemmikeistä ennakkoon, mutta emme peri mitään lisämaksua.

Taloyhtiö on savuton ja tupakointi on ainoastaan sallittu erikseen merkityllä piha-alueella.

Pysäköintipaikkoja on tarjolla niin katoksellisia kuin pihapaikkojakin. Kaikissa paikoissa on lämmitystolppa, jolloin auton saa talvella lämpimäksi. Jos vuokraat katoksellisen pysäköintipaikan asunnon vuokrauksen yhteydessä, on hinta vain 40€/kk, myöhemmin vuokrattuna 45€/kk. Pihapaikan hinta asunnon vuokrauksen yhteydessä on 25€/kk, myöhemmin 30€/kk.

Asunnon vuokran yhteydessä laskutetaan vesimaksu 18€/kk/henkilö. Laajakaistayhteys (10M) ja irtainvarasto sisältyvät vuokraan.

Asunnot valmistuivat heinäkuun lopussa 2017.

Talon tiedot
Taloyhtiön nimi: Asunto Oy Metsäketo
Osoite Helsinki, Tankomäenkatu 7
Kaupunginosa: Vartioharju
Asuntoja: 40
Huoneistojen koot: 22-69 m2
Kerrosten lukumäärä: 4
Rakennusvuosi: 2017
Yhteiset tilat: Talosauna, talopesula ja kuivaushuone, ulkovälinevarasto, pihalla leikki- ja oleskelualue
Hissi: On
Laajakaista: On, 10 M sisältyy vuokraan
Talojen lukumäärä: 1
Rappukäytävät: A, B
Pysäköintipaikat: 24 kpl

Ladataan kohteita

Helsinki Vartioharju, Tankomäenkatu 7

Helsinki Vartioharju, Tankomäenkatu 7