Vantaa Martinlaakso, Laajaniityntie 2a

VALMISTUNUT

syysk.2019

vuokra alkaen

485 €

Laadukkaat Martinlaakson keskustan asunnot valmistuvat syyskuussa.

Tarjolla on eri elämänvaiheisiin sopivia asuntoja tehokkaista yksiöistä aina toimiviin 3h+k asuntoihin. Asunnoissa on panostettu laadukkaisiin materiaaleihin; keittiöiden graniittitasot ja laadukkaat kodinkoneet muodostavat tyylikkään kokonaisuuden. Varusteluun kuuluu mm. astianpesukone sekä kalusteisiin integroidut keraaminen liesitaso ja uuni. Tyylin täydentävät trendikkäät lankkulaminaattilattiat, kylpyhuoneiden keraamiset laatat sekä sähköinen mukavuuslattialämmitys (asunnon sähköstä). Kaikissa asunnoissa on joko lasitettu parveke tai ranskalainen parveke. Toimivan kokonaisuuden kruunaavat tarkkaan harkitut pohjaratkaisut, joissa neliöt on käytetty tehokkaasti hyödyksi tinkimättä tilavuuden tunteesta.

Talossa on asukkaiden käytössä talosauna. Autopaikat (25 kpl) sijaitsevat erillisessä pysäköintihallissa korttelin sisäpihan kannen alla. Asuntoon ovat tervetulleita myös lemmikit, pyydämme ilmoittamaan niistä etukäteen. Talo on savuton. Tupakointi asunnoissa, ranskalaisilla parvekkeilla ja taloyhtiön yhteistiloissa on kielletty. Piha-alueella on tupakointipaikka.

Martinlaakson keskustaan on matkaa noin 350 metriä. Täällä palvelut ovat lähellä – koulut, päiväkoti, kirjasto, posti ja terveyskeskus ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. S-market, K-Supermarket ja Lidl ovat lähietäisyydellä ja Alepan myymälä aivan naapurissa. Erikoisliikkeitä ja palveluja löytyy lisää mm. kauppakeskus Martinlaakson Ostarista. Liikkumisen helppoutta lisää lyhyt matka kotoa Martinlaakson asemalle, kävellen noin 4 minuuttia. Junamatka Helsinkiin tai Tikkurilaan vie 21 minuuttia ja Helsingin lentoasemalle 13 minuuttia. Talon vierestä kulkee myös useita bussilinjoja. Martinlaakso kuuluu HSL:n AB-vyöhykkeeseen, minkä ansiosta liikkuminen esim. Helsingin keskustaan on edullista.

Asunnon vuokran yhteydessä laskutetaan lisäksi vesimaksu 18€/kk/henkilö. Asuntoon voit muuttaa ilman vuokravakuutta – riittää, että se on toimitettu vuokrasuhteen aikana!

Talon tiedot
Taloyhtiön nimi:
Osoite Laajaniityntie 2a, 01620 Vantaa
Kaupunginosa: Martinlaakso
Asuntoja: 63
Huoneistojen koot: 24 – 60 m2
Kerrosten lukumäärä: 6
Rakennusvuosi: 2019
Yhteiset tilat: ulkoiluvälinevarasto, pihalla oleskelutila ja leikkialue
Hissi:  On
Laajakaista: On, 10 M sisältyy vuokraan
Talojen lukumäärä: 1
Rappukäytävät: 2
Pysäköintipaikat: 26

Kiinnostaako kohde? Jätä meille yhteystietosi.

Laajaniityntie 2a:n asuntojen vuokraus käynnistyy lähiaikoina. Jos haluat ilmoituksen vuokrauksen alkamisesta, soita Realia Asuntovuokrauksen asiakaspalveluun tai lähetä sähköposti. Muista merkitä sähköpostiviestiin ”Laajaniityntie” ja omat yhteystietosi.

Asiakaspalvelu

Puh. 010 228 5555
Ma–pe klo 9–15, puhelun hinta on normaali paikallis- tai kaukopuhelumaksu.

Nimi *

Sähköposti *

Viesti *

Ladataan kohteita

Laajaniityntie 2a, 01620 Vantaa

Laajaniityntie 2a, Martinlaakso Vantaa