Jyväskylä Keljonkangas, Kerkkäkatu 3

VALMISTUMISAIKA

4/2017

vuokra alkaen

440 €

Uudet kotoisat asunnot valmistuivat Kaijanlammen alueelle huhtikuun lopussa 2017.

Kaijanlampi on rauhallinen asuinalue, jonne on hyvät kulkuyhteydet. Aluetta luonnehtivat luonnon ja veden läheisyys sekä monipuoliset ulkoilumahdollisuudet. Lähipalvelut ovat jo valmiina odottamassa uusia asukkaita. Keljonkankaan keskusta on lyhyen kävelymatkan päässä. Hyvien liikenneyhteyksien johdosta reilun kuuden kilometrin matka Jyväskylän keskustaan taittuu hetkessä ja kulkea voit autolla, pyörällä tai bussilla. Kävelymatka lähimmälle bussipysäkille vie noin viisi minuuttia.

Asunnoissa on panostettu laatuun. Keittiössä graniittinen pöytätaso, kiiltävä valkoinen kaapisto ja laadukkaat kodinkoneet muodostavat tyylikkään kokonaisuuden. Asunnot on varustettu integroidulla kalusteuunilla ja liesitasolla sekä tyyliin sopivalla astianpesukoneella. Tyylin täydentää lattiassa laadukas lankkulaminaatti. Asunnoissa on reilusti säilytystilaa. Toimivan kokonaisuuden kruunaa tarkkaan mietitty pohjaratkaisu, jossa neliöt on käytetty tehokkaasti hyödyksi tinkimättä tilavuuden tunteesta. Lähes kaikista asunnoista löytyy lisätilaa tuova parveke ja isommissa kaksioissa on lisäksi oma sauna, jossa voi rentoutua työpäivän päätteeksi.

Tänne myös lemmikit ovat tervetulleita asumaan Pyydämme vain ilmoittamaan lemmikeistä ennakkoon, mutta emme peri mitään lisämaksua.

Taloyhtiö on savuton. Tupakointi on sallittu vain tupakointipaikaksi merkityllä piha-alueella.

Asukkaiden pysäköintipaikat ovat talon pihalla ja ne on varustettu lataus- ja lämmitystolpilla, jolla auton saa talvella lämpimäksi ja sähköauton akkuun virtaa. Pihapaikan hinta on 15€/kk.

Kerkkäkatu 3:n asukkaamme voivat käyttää myös vuokrasähköautoa erittäin kätevästi. Yhteistyökumppanimme Ekorentin ensimmäinen palvelupiste Jyväskylässä toimii samassa osoitteessa.

Lue lisää »

Asunnon vuokran yhteydessä laskutetaan vesimaksu 18€/kk/henkilö. Laajakaistayhteys (10M) ja irtainvarasto sisältyvät vuokraan.

Asunnot valmistuivat huhtikuun lopussa 2017.

Talon tiedot
Taloyhtiön nimi:
Osoite Kerkkäkatu 3, 40530 Jyväskylä
Kaupunginosa: Keljonkangas
Asuntoja: 44
Huoneistojen koot: 23-44m2
Kerrosten lukumäärä: 6
Rakennusvuosi: 2017
Yhteiset tilat: Ulkoiluvälinevarasto, pihalla leikkialue
Hissi: On
Laajakaista: On, 10 M sisältyy vuokraan
Talojen lukumäärä: 1
Rappukäytävät: 1
Pysäköintipaikat: 44 kpl, joista 3 kpl inva-paikkoja

Ladataan kohteita

Kerkkäkatu 3, Jyväskylä

Kerkkäkatu 3, 40530 Jyväskylä