Jyväskylä Keljonkangas, Kerkkäkatu 4

VALMISTUMISAIKA 

2017

1-2h alkaen

430 €

Kerkkäkatu 4:n asunnot ovat valmistuneet kesällä 2017

Kaijanlampi on kodikas ja rauhallinen asuinalue, jonne on hyvin toimivat kulkuyhteydet. Alueelle on luonteenomaista luonnon ja veden läheisyys sekä monipuoliset ulkoilumahdollisuudet. Lähipalvelut ovat jo valmiina odottamassa uusia asukkaita. Keljonkankaan keskusta on lyhyen kävelymatkan päässä. Hyvien liikenneyhteyksien ansiosta reilun kuuden kilometrin matka Jyväskylän keskustaan taittuu hetkessä ja kulkea voit autolla, pyörällä tai bussilla. Kävely lähimmälle bussipysäkille vie noin viisi minuuttia.

Asunnoissa on panostettu laatuun. Keittiössä graniittinen pöytätaso, kiiltävä valkoinen kaapisto ja laadukkaat kodinkoneet muodostavat tyylikkään kokonaisuuden. Asunnot on varustettu integroidulla kalusteuunilla ja liesitasolla sekä tyyliin sopivalla astianpesukoneella. Tyylin täydentää lattiassa laadukas lankkulaminaatti. Asunnoissa on reilusti säilytystilaa. Toimivan kokonaisuuden kruunaa tarkkaan mietitty pohjaratkaisu, jossa neliöt on käytetty tehokkaasti hyödyksi tinkimättä tilavuuden tunteesta. Lähes kaikista asunnoista löytyy lisätilaa tuova parveke ja isommissa kaksioissa on lisäksi oma sauna, jossa voi rentoutua työpäivän päätteeksi.

Tänne myös lemmikit ovat tervetulleita asumaan Pyydämme vain ilmoittamaan lemmikeistä ennakkoon, mutta emme peri mitään lisämaksua.

Taloyhtiö on savuton. Tupakointi on sallittu vain tupakointipaikaksi merkityllä piha-alueella.

Asukkaiden pysäköintipaikat ovat talon pihalla ja ne on varustettu lataus- ja lämmitystolpilla, jolla auton saa talvella lämpimäksi ja sähköauton akkuun virtaa. Pihapaikan hinta on 15€/kk.

Kerkkäkatu 4:n asukkaamme voivat käyttää myös vuokrasähköautoa erittäin kätevästi. Yhteistyökumppanimme Ekorentin palvelupiste on ihan vieressä, osoitteessa Kerkkäkatu 3.

Lue lisää »

Asunnon vuokran yhteydessä laskutetaan vesimaksu 18€/kk/henkilö. Laajakaistayhteys (10M) ja irtainvarasto sisältyvät vuokraan.

Ensimmäiset asunnot valmistuvat kesäkuussa 2017.

Talon tiedot
Taloyhtiön nimi:
Osoite Kerkkäkatu 4, 40530 Jyväskylä
Kaupunginosa: Keljonkangas
Asuntoja: 93
Huoneistojen koot: 23-47m2
Kerrosten lukumäärä: 5
Rakennusvuosi: 2017
Yhteiset tilat: Pihalla ulkoiluvälinekatos sekä leikkialue
Hissi: On
Laajakaista: On, 10 M sisältyy vuokraan
Talojen lukumäärä: 1
Rappukäytävät: A, B
Pysäköintipaikat: 90 kpl, joista 2 kpl inva-paikkoja

Ladataan kohteita

Kerkkäkatu 4, Jyväskylä

Kerkkäkatu 4, 40530 Jyväskylä