Helsinki Vartioharju, Tankomäenkatu 9

VALMISTUNUT

2017

vuokra alkaen

485 €

Laadukasta asumista Itäkeskuksen lähistöllä

Tankovainio on rauhallinen ja hyvin saavutettava asuinalue. Aluetta luonnehtivat luonnon- ja merenläheisyys sekä monipuoliset ulkoilumahdollisuudet. Ulko-ovelta bussipysäkille kävelee viidessä minuutissa ja omalla autolla matkaa Helsingin keskustaan on vain parikymmentä minuuttia. Lähikauppa löytyy kävelyetäisyydeltä ja Itäkeskuksen laaja ostos- ja palvelutarjonta kolmen kilometrin päästä.

Asunnoissa on panostettu laatuun. Keittiössä graniittinen pöytätaso, kiiltävä valkoinen kaapisto ja laadukkaat kodinkoneet muodostavat tyylikkään kokonaisuuden. Asunto on varustettu integroidulla kalusteuunilla ja liesitasolla sekä tyyliin sopivalla astianpesukoneella. Tyylin täydentää lattiassa laadukas lankkulaminaatti. Asunnoissa on reilusti säilytystilaa. Yksiöissä on ranskalainen parveke, muissa asunnoissa on iso lasitettu parveke, joka toimii loistavasti keväästä syksyyn lisähuoneena.  Toimivan kokonaisuuden kruunaa tarkkaan mietitty pohjaratkaisu, jossa neliöt on käytetty tehokkaasti hyödyksi tinkimättä tilavuuden tunteesta.

Lenkiltä pääset saunaan taloyhtiön viihtyisään saunatilaan ja syntymäpäiväjuhlia voit viettää pohjakerroksessa löytyvässä kerhotilassa. Ylimääräiset tavarat saat säilöön taloyhtiön alakerrasta löytyviin varastotiloihin, joihin on helppo kulku suoraan pääsisäänkäynniltä. Viereisessä talossa on kahden talon yhteinen talopesula.

Myös lemmikit ovat tervetulleita taloon. Pyydämme ilmoittamaan lemmikeistä ennakkoon, mutta emme peri niistä lisämaksua.

Taloyhtiö on savuton ja tupakointi on sallittu vain erikseen merkityllä piha-alueella.

Pysäköintipaikkoja on tarjolla niin katoksellisia kuin pihapaikkojakin. Kaikissa paikoissa on lämmitystolppa, jolloin auton saa talvella lämpimäksi. Jos vuokraat katoksellisen pysäköintipaikan asunnon vuokrauksen yhteydessä, on hinta vain 40€/kk, myöhemmin vuokrattuna 45€/kk. Pihapaikan hinta asunnon vuokrauksen yhteydessä on 25€/kk, myöhemmin 30€/kk.

Asunnon vuokran yhteydessä laskutetaan vesimaksu 18€/kk/henkilö. Laajakaistayhteys (10M) ja irtainvarasto sisältyvät hintaan.

Talo on valmistunut vuonna 2017.

 

Talon tiedot
Taloyhtiön nimi: Asunto Oy Pihanurmi
Osoite Tankomäenkatu 9, 00950 Helsinki
Kaupunginosa: Vartioharju
Asuntoja: 28
Huoneistojen koot: 29.5 – 57,5 m2
Kerrosten lukumäärä: 4
Rakennusvuosi: 2017
Yhteiset tilat: Talosauna, kuivaushuone, ulkovälinevarasto, pihalla leikki- ja oleskelualue. Talopesulan käyttömahdollisuus As Oy Metsäkedon (viereinen talo) tiloissa.
Hissi:  On
Laajakaista: On, 10 M sisältyy vuokraan
Talojen lukumäärä: 1
Rappukäytävät: 1
Pysäköintipaikat: 14 kpl

Ladataan kohteita

Tankomäenkatu 9, Helsinki

Tankomäenkatu 9, Varioharju, Helsinki